(0)

werken bij

 

Medikamente Die Grenze is een snel groeiende drogisterijketen. In 2007 zijn we begonnen met onze eerste drogisterij in Denekamp 
en inmiddels hebben we diverse vestigingen in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland en (binnenkort) Noord-Holland.
Al onze winkels worden vanuit ons hoofdkantoor in Oldenzaal en onze distributiecentra in Weerselo en Peize ondersteund. Ondertussen zijn we gegroeid naar een personeelsbestand van circa 1400 werknemers.

Als Die Grenze onderscheiden we ons door een hoge mate van klantvriendelijkheid, lage prijzen en ruime opzet aan producten in onze winkels. 
Het assortiment varieert van medicijnen tot luxe parfum en van shampoo tot snoepgoed.

In verband met groei en drukte op diverse vestigingen zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe werknemers voor diverse functies. Hieronder staan een aantal functies die we met jou als nieuwe werknemer hopen in te kunnen vullen. Wij zijn geïnteresseerd in werknemers die full- en parttime willen werken. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Staat er geen passende vacature tussen? Dan mag je altijd informatie opvragen of een open sollicitatie sturen naar [email protected] Dan bekijken wij welke mogelijkheden we hebben!

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedegekeurd online verkoop medicijnen