(0)

Klantenservice

Klantenservice

Prijzen :

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten .

Verzendkosten :

De verzendkosten voor uw bestelling bedragen 4,95 binnen Nederland en naar Duitsland . 

Bij een bestelling  boven 50,- wordt uw bestelling in Nederland of Duitsland  gratis bezorgd.

Alle producten worden in Nederland met  pakketpost door Post.nl  bij u bezorgd.
Verzendtarieven naar andere landen binnen de Europese Unie op aanvraag.

Bezorging van uw bestelling  in Nederland:

Uw bestelling wordt door onze logistieke partners  op het door u aangegeven adres aangeboden. Post.nl een bericht achterlaten waarbij u op www.post.nl een afspraak kunt maken voor een volgende afleverpoging, ook vindt u hier onder andere de mogelijkheid om het pakket direct naar een Post.nl afhaalpunt bij u in de buurt te laten verzenden, waar u het kunt afhalen.  Er zal in totaal 3x getracht worden om het pakket bij u af te leveren, mocht dit dan nog niet geslaagd zijn zal er door Post.nl een afhaalbericht worden achtergelaten waarmee u het pakket binnen 2 weken kunt afhalen bij een Post.nl afhaalpunt bij u in de buurt, op vertoon van het afhaalbewijs.

Na het verstrijken van deze afhaaltermijn wordt het pakket aan Drogisterij Die Grenze retour gezonden. 
Wenst u het artikel alsnog te ontvangen, zullen wij u opnieuw verzendkosten in rekening moeten brengen.
 

Levertijd / Volgen van uw bestelling:

Voor produkten met de vermelding "artikel is uit voorraad leverbaar" hanteert Drogisterij Die Grenze: Vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis. Drogisterij Die Grenze hanteert voor produkten met de vermelding "artikel wordt geleverd in 2-3 werkdagen", een levertijd van maximaal 3 werkdagen na binnenkomst van uw betaling, of zoveel korter dan is bepaald in de overeenkomst tussen de klant en  Die Grenze. De levertijd wordt altijd gerekend vanaf het moment dat de betaling binnen is. Mocht het door u bestelde produkt (tijdelijk ) niet leverbaar of uitverkocht zijn , dan zullen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen.

Op de verzenddatum ontvangt u van ons per E-mail een verzendbevestiging met daarin het Post.nl pakketnummer, zodat u de zending online kunt volgen via Post.nl track & trace.

Onze verzenddagen zijn: van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdagen worden geen pakketten verstuurd.

Garantie :

Drogisterij Die Grenze biedt uitsluitend originele merk producten aan , met garantie. Indien een product gebreken vertoont dient u dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Dit kan gedurende een periode van maximaal 14 dagen. Uw factuur dient hiervoor als garantiebewijs. Bij klachten naar aanleiding van een gebrekkig product biedt Die Grenzeu hiervoor de volgende mogelijkheden: U kunt het product omruilen, wij brengen u hiervoor dan geen extra verzendkosten in rekening , of u kunt kiezen voor restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten.

De volledige garantiebepalingen vind u op de pagina Algemene Voorwaarden.

Zichtttermijn :

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen De koper heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product,zonder opgave van redenen, de overeenkomst met Drogisterij Die Grenzete ontbinden. Producten die geopend , gebruikt, of beschadigd zijn door de klant zijn hiervan uitgesloten.

Indien u van dit recht gebruik wenst te maken ,dient u ons dit schriftelijk of per email aan ons te melden. U dient na melding hiervan het product onmiddellijk retour te sturen aan Drogisterij Die Grenze. Voor retouradres zie verzenden en retourneren.

De klant draagt zelf de kosten en het risico voor de retourzending. De retourzending dient binnen 10 dagen na ontvangstdatum retour worden gezonden Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

Na ontvangst van de retourzending zal Drogisterij Die Grenze het aankoopbedrag exclusief verzendkosten aan u retourneren. Mocht bij ontvangst van een retourzending blijken dat het product geopend, gebruikt of beschadigd is, dan behoud Drogisterij Die Grenze zich het recht voor om een mindering toe te passen op het te restitueren bedrag.

De volledige zichttermijnbepalingen vindt u op de pagina Algemene Voorwaarden.

Goedegekeurd online verkoop medicijnen